La Zona Blava de l’Estartit entrarà en funcionament el 15 de juny

A partir del proper dissabte 15 de juny començarà el servei de zona blava a l’Estartit. Un servei d’aparcament per pagament que s’allargarà fins el 30 de setembre.  L’horari del servei és de dilluns a diumenge de 09h a 21h.

La gestió de la zona blava de l’Estartit és una competència de l’EMD. Enguany s’ha publicat el nou reglament d’aquesta concessió i en la darrera Junta de Veïns d’aquest mes de maig es va aprovar definitivament el contracte amb l’empresa que en farà la gestió. 

215 aparcaments en zona blava

A l’Estartit hi ha 215 places d’aparcament en zona blava, de les quals, 15 són en règim compartit amb les àrees de càrrega i descarrega. 

Les places d’aparcament en zona blava estan situades a l’avinguda de Grècia (42), Carrer Eivissa (24), Passeig Marítim (73), carretera de Torroella (20), Carrer Barcelona (6), i avinguda de Roma (35). Les places compartides estan situades al carrer Eivissa (4), Passeig Marítim (6) i carrer Pont Nou (5).

La zona blava de l’Estartit funciona del 15 de juny al 30 de setembre en horari de 09 h a 21 h. Els vehicles hi poden estar estacionats un màxim de 120 minuts. El preu mínim és de 0,55 euros per estacionar mitja hora i el màxim de 3,30 € per l’estacionament de 3 hores.

La zona compartida funciona com a zona de càrrega i descàrrega en horari comercial de dilluns a dissabte fins a les 14 h, i la resta del temps fa funcions de zona blava.

Dues hores gratuïtes al dia pels vehicles censats al municipi 

Els vehicles censats a Torroella de Montgrí i l’Estartit tenen dues hores gratuïtes al dia, sempre que els seus titulars no tinguin deutes amb l’administració.

El tiquet de la zona blava es pot adquirir a les màquines expenedores ubicades en diversos carrers de l’Estartit o a través d’aplicació mòbil. Aparcar sense pagar està sancionat amb entre 20 i 25 € i excedir-se del temps establert en el tiquet entre 2 i 15 euros.

El termini màxim per anul·lar la denúncia és d’un dia i es pot fer a través de les mateixes màquines expenedores.