Obres per fer voreres accessibles i nou porxo a l’escola

Durant les vacances de Nadal, des de l’EMD l’Estartit hem aprofitat per avan莽ar algunes de les obres pendents. D’una banda, hem instal路lat un nou porxo a l’entrada del m貌dul de l’escola Portitxol, una actuaci贸 priorit脿ria per a nosaltres perqu猫 els infants han de poder tenir ombra a l’hora d’entrar i sortir de l’espai educatiu. La intervenci贸 ha hagut de realitzar-se durant les vacances per poder completar la instal路laci贸 de la marquesina sense cap risc pels nens i nenes.

D’altra banda, aquesta setmana tamb茅 hem finalitzat les obres per garantir l’accessibilitat a persones amb mobilitat redu茂da a les voreres del nucli de l’Estartit, en concret a l’avinguda de Gr猫cia, carrer Esgl茅sia i avinguda de Roma. Aquesta actuaci贸, que respon als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) 10 i 11 鈥 reducci贸 de les desigualtats i ciutats i comunitats sostenibles-, es porta a terme en el marc dels Pressupostos Participatius de l’Estartit 2021/2022, una proposta que va quedar en tercera posici贸 amb 122 vots i que ha tingut un cost de 25.000 鈧.

La proposta guanyadora dels pressupostos participatius a l’Estartit va ser la pista multiesportiva a l’aire lliure, al parc dels Salats, amb 139 vots, per貌 no es va poder executar per problemes urban铆stics. Durant aquest any s’ha treballat intensament en aquesta l铆nia i ben aviat es preveu que els obstacles quedin resolts i es pugui, finalment, desenvolupar l’espai. La proposta que va quedar en segona posici贸 en els pressupostos participatius de l’Estartit 2021/22, amb 127 vots, va ser la millora del jard铆 de l’Escola Bressol Mar i Cel, que es va executar aquest estiu passat.

Aix铆, es donen per finalitzades totes les actuacions seleccionades en el proc茅s dels pressupostos participatius a l’Estartit 2021-2022.