L’EMD instal·la la nova il·luminació del camp de futbol

Una grua instal·la els llums leds del Camp de Futbol L’EMD ha engegat els treballs d’instal·lació de la nova il·luminació del camp de futbol de l’Estartit després del robatori que va patir la instal·lació el passat mes d’abril.

El passat abril uns lladres van entrar a la instal·lació esportiva i van furtar 23 transformadors, 21 encebadors i tot el cablejat del camp de futbol, el que el va deixar sense il·luminació. L’equipament esportiu té quatre torres d’il·luminació amb sis focus. Cada un d’aquests focus ha de tenir relacionat un transformador i un encebador.

El camp de futbol va patir un furt de diversos elements de la instal·lació. Concretament de 23 dels 24 transformadors de llum, 21 dels 24 encebadors i tot el cablejat de la instal·lació. El robatori,  va deixar l’equipament esportiu sense llum.

A causa de aquest robatori la instal·lació estava sense llum, fet que impossibilitava fer servir l’equipament fora de les hores de llum diürnes. Ara amb la instal·lació dels LEDs es podrà fer servir la instal·lació també quan es faci fosc. També, modernitzarà el sistema d’il·luminació que hi havia fins ara,