Roben els transformadors de la llum del camp de futbol de l’Estartit

El camp de futbol de l’Estartit ha patit un furt dels transformadors de la il路luminaci贸 exterior. El robatori va ser descobert pels mateixos esportistes quan, divendres al vespre, van intentar obrir els focus que il路luminen el camp.

Els lladres han esbotzat les portes del quadre de llums, han sostret 23 dels 24 transformadors de llum, 21 dels 24 encebadors i tot el cablejat de la instal路laci贸聽i haurien fugit pel lateral de la instal路laci贸 esportiva, pel carrer Empord脿.

El president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, va acompanyar ahir a la Policia Local a fer la inspecci贸 ocular al camp de futbol i aquest mat铆 s’ha personat a la comissaria de Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empord脿 per presentar la den煤ncia del material.

El camp de futbol disposa de quatre torres d’il路luminaci贸 equipada, cadascuna, amb sis focus. Cada un dels focus t茅 relacionat un transformador i un encebador. Amb el robatori dels 23 transformadors han deixat tot l’equipament sense possibilitat de ser il路luminat. “Hem de tenir en compte que la tecnologia que tenim al camp 茅s antiga, i no hi ha pr脿cticament estoc”, apunta Ferrer

Ara, el camp de futbol restar脿 sense llum fins que tota la instal路laci贸 pugui ser substitu茂da.聽