Publicada l’oferta d’activitats de lleure per l’estiu 2023

Per tercer any, l’Ajuntament de Torroella i l’EMD l’Estartit organitzem El Nostre Estiu, un programa on es recullen les propostes formatives que organitzen empreses i entitats culturals, esportives i de lleure, amb l’objectiu de dinamitzar i ajudar a les famílies a l’accés als casals d’estiu.

La col·laboració público-privada té la voluntat de donar les màximes facilitats perquè joves i infants puguin realitzar les activitats d’estiu que prefereixin, minimitzant les dificultats per temes econòmics.  L’any passat, un total de 59 infants i joves del municipi van ser becats i van poder gaudir d’activitats de lleure a Torroella i a l’Estartit.

A l’enllaç El nostre estiu 2023  es poden consultar tots els casals que s’ha unit a la iniciativa i pels quals es podrà sol·licitar l’ajut. Pròximament, es publicarà la convocatòria de beques i ajuts, per les famílies amb dificultats econòmiques. Es poden consultar la documentació i criteris d’atorgament a Beques i ajuts El Nostre Estiu. (Nota: El període de sol·licituds s’iniciara després de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província)

La regidora de Serveis Socials, Anna Maria Bonada, i la vocal de Cultura, Festes, Esports i Joventut de l’EMD, Mariví Martínez, coincideixen que totes i cadascuna de les entitats/ associacions i clubs que hi participen són indispensables per configurar l’engranatge que permet fer realitat aquest projecte. En les diverses ofertes hi trobem un equip humà molt predisposat i amb àmplia experiència en l’educació i en el temps de lleure.

Agraïments
En aquest sentit, aprofiten per agrair la tasca duta a terme per totes les entitats que la temporada passada van fer possible que hi hagués una oferta d’activitats d’estiu àmplia i en tot el territori del municipi dins d’El nostre estiu:

Volen agrair especialment l’esforç de les entitats que han cedit gratuïtats perquè infants de famílies vulnerables en siguin partícips. També a l’IES Montgrí ha pogut donar suport la participació de joves de Torroella i l’Estartit.