Homenatge a la bibliotecària de l’Estartit

L’Estartit ha volgut retre homenatge a Manoli Garcia, la bibliotecària que, des de l’any 1997, ha estat treballant per potenciar la lectura a la població i que recentment ha assolit la jubilació.
 
Manoli Garcia Castillo ha tingut una llarga trajectòria professional influint en la vida cultural de l’Estartit. Ja l’any 1997,  liderava les tasques de la sala de lectura de l’Estartit, quan aquesta estava situada al carrer Rocamaura, i també quan es va traslladar a la següent localització, al carrer de l’Església. Durant tots aquests anys ha estat treballant en col·laboració amb el personal de la Biblioteca Pere Blasi de Torroella, de la qual la sala de lectura n’era una filial.
 
Tot l’equip de bibliotecàries i auxiliars han fet, al llarg d’aquests darrers temps, la biblioteca de l’Estartit anés creixent, fent activitats, presentacions de llibres, hores del conte, tallers i Clubs de lectura. D’aquesta manera s’ha anat creant una comunitat de lectores i lectors, un espai per fer treballs escolars i un espai de socialització.
 
Des de fa un any i mig, Manoli Garcia ha treballat intensament amb Jordi Garolera, director de la biblioteca, per preparar el proper pas cap a la nova biblioteca, que s’espera estrenar ben aviat: la Biblioteca municipal Mar de Llibres. Malgrat que l’apreciada bibliotecària de l’Estartit ja s’ha jubilat, tot l’equip de l’EMD l’espera a la inauguració del projecte pel qual tant ha treballat.
 
Moltes gràcies per la feina feta durant tots aquests anys al servei de la cultura de l’Estartit.
 
Homenatge a la trajectòria de Maria Garcia, bibliotecària de l'Estartit des del 1997
Moment de l’entrega de la placa commemorativa