Neix l’Associació de Dones de l’Estartit

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, es va presentar l’Associació de Dones de l’Estartit a l’escola Portitxol. Aquesta nova entitat té com a objectius donar suport i ajudar en la integració de les dones migrants, independentment del seu origen. Es tracta d’una associació oberta a tothom amb la voluntat de treballar, a través d’activitats, cursos i formacions, en l’empoderament de la dona a l’Estartit.

L’Associació de Dones de l’Estartit va néixer fa un any en el marc del curs d’empoderament de la dona migrada. Aquesta formació es realitza dins del “Programa per a la prevenció i abordatge de la violència masclista dins l’àmbit comunitari d’origen tradicional” de la Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i del Pacto de Estado contra la Violencia de Género. L’EMD L’Estartit i l’escola Portitxol donen suport i col·laboren activament en la realització d’aquest curs.
Durant aquest darrer any, l’escola Portitxol i l’EMD l’Estartit han estat donant suport en els tràmits per donar d’alta oficialment l’associació.

Presentació de l'associació de dones de l'Estartit