Centenars de participants del triatló 100x100HALF arriben a l’Estartit

 

El circuit de triatló 100x100HALF torna un any més a l’edició de L’Estartit-Medes de la mà de centenars de triatletes que competiran el mati de diumenge 16 d’octubre, des de les 8 del matí, en alguna de les dues modalitats oferides per l’organització.

Aquest esport de resistència és un dels més emergents arreu del món i el circuit 100x100HALF ha triat algunes de les millors ubicacions de la Costa Brava per organitzar un dels circuits més importants de Catalunya i probablement de tot el territori nacional. La prova començarà a les 8 del matí i es preveu que el darrer triatleta creui l’arc de meta unes 4 hores després tot i que els vencedors podrien rondar les dues hores en la distància olímpica.

La modalitat “Sprint” portarà als i les participants a nedar 750 metres, recórrer 20 kilòmetres de ciclisme pels voltants de l’Estartit  i tancaran la seva participació en una cursa a peu final de 5 kilòmetres pel passeig marítim. Mentre que la modalitat “Reina”,  l’Olímpica, dobla les distàncies, de manera que els i les triatletes neden 1500 metres, pedalen 40 kilòmetres i finalitzen amb una cursa de 10 kilòmetres abans de creuar l’arc de meta.

El circuit arriba a l’Estartit després de passar per localitats com L’Ametlla de Mar, Empuriabrava o Platja D’Aro i tancarà el seu circuit 2022 el pròxim 30 d’octubre a Sitges.