L’Estartit manté la distinció de les 2 Flors d’Honor de Viles Florides

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), ha lliurat aquest divendres dia 7 d’octubre a Tarragona els seus reconeixements anuals als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà.

L’Estartit ha rebut dues Flors d’Honor per quart any consecutiu per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. Les diferents accions promogudes al llarg de l’any per l’Àrea de Paisatge Urbà – Parcs i Jardins de l’EMD de l’Estartit, amb l’objectiu d’embellir l’Estartit amb nous projectes i manteniment dels existents, han fet la localitat mereixedora d’aquest reconeixement un any més. Ramon Planas, vocal de l’Àrea de Paisatge urbà – Manteniment de Parcs i jardins de l’EMD, ha representat l’Estartit i ha recollit el reconeixement.

A més de l’Estartit, 48 municipis d’arreu de Catalunya han obtingut dues Flors d’Honor. En total, dinou municipis han aconseguit quatre Flors d’Honor, el màxim reconeixement atorgat fins ara en aquests premis, amb un màxim de cinc Flors d’Honor. També 74 ciutats i pobles més han rebut tres i 13 localitats més amb una Flor d’Honor.

L’Estartit es va adherir al projecte de Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya l’any 2018. El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.