La Volta Ciclista Catalunya passarà per Torroella i afectarà l’accés a l’Estartit

Volta Ciclista a CatalunyaLa Volta Ciclista a Catalunya passarà per Torroella de Montgrí el proper dilluns 21 de març provocant talls de trànsit a diversos carrers del municipi i afectant l’accés a l’Estartit entre les 14h i les 16h, ja que els ciclistes circularan per la Gi-641 fins a al rotonda de la urbanització La Granja.

Els talls de trànsit seran en ambdós sentits de circulació i també afectaran els accessos dels carrers adjacents.

 

Diversos carrers tallats

Concretament, la prova esportiva arribarà per la carretera C-31 des de l’Escala i entrarà a Torroella per l’Avinguda Lluís Companys. Travessarà la Plaça del Lledoner i circularà per la carretera de l’Estartit abans de girar per la rotonda de la urbanització la Granja per agafar el carrer de la Santa Espina, el Passeig Vicenç Bou i la rotonda del final del Passeig Catalunya.  Els esportistes sortiran del municipi pel pont del Riu Ter i la rotonda de Gualta.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha fet una crida a tenir en compte aquestes restriccions a l’hora de preveure la mobilitat d’aquell dia i intentar així que les molèsties siguin les mínimes possibles.