L’Estartit ho té tot a punt pel primer Sant Jordi sense mascaretes en dos anys

Cartell de Sant JordiL’Estartit celebrarà el primer Sant Jordi sense mascareta ni restriccions per la Covid després de 2 anys. El poble es prepara per gaudir d’una festa al carrer amb parades de llibres i roses, música i activitats culturals.

Malgrat que el dia de Sant Jordi acollirà el gruix de les activitats, aquestes ja comencen aquest dijous a les 19h amb el Club de Lectura a la Biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit, on es comentarà el llibre Outline de Rachel Cusk.

Divendres l’Escola Portitxol concentra els actes amb els Jocs Florals de l’alumnat, un mercat d’intercanvi de llibres que han estat recollint aquestes darreres setmanes i l’espectacle CircOland de la Companyia La Sola.

 

La plaça de l’Església, epicentre de la festivitat

El dia de Sant Jordi tornen les paradetes de llibres i roses al carrer des de les 09h a la Plaça de l’Església, que serà el gran epicentre d’aquesta Diada Nacional a l’Estartit. En paral·lel a les parades d’entitats, llibreries i floristeries, entre les 11h i les 16.30 la Biblioteca Mar de Llibres organitza un taller de roses de paper i a les 17.30 Marcel Gros i el seu teatre mòbil amenitzaran la tarda amb l’espectacle familiar Remember Show.

Diumenge, un migdia de vermut a ritme de jazz culminarà els actes de Sant Jordi. Joan Mar Sauqué Trio i Blanca Forqué posaran música a la Festa del llibre i la rosa.

 

Consulta els actes de Sant Jordi a l’Estartit