‘Temps de dones’ a l’Estartit: Les activitats per commemorar el 8M

Dia Internacional de la Dona TreballadoraL’Estartit commemorarà el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb diverses activitats solidàries, reivindicatives i culturals.

El gruix dels actes es faran diumenge amb la Caminada Lila, organitzada per Dones al Poder i Manki Band, a benefici de la Creu Roja. L’organització ha demanat participar a la caminada tot portant algun producte d’higiene femenina com poden ser tampons o compreses.

A nivell d’activitat la caminada solidària comptarà amb tres rutes de 12, 9  i 4 quilòmetres que sortiran de la Plaça de l’Església a les 10:30, 11 i 11.30 hores respectivament.

Un cop acabades les marxes, per les quals no cal inscripció prèvia i estan obertes a totes les edats, la Plaça de la Llevantina acollirà la lectura del manifest feminista i una exhibició de zumba. Això serà a la una del migdia.

 

Teatre i ‘hora del conte’ amb accent feminista

Els actes relacionats amb aquest dia de reivindicació feminista no s’acabaran aquí. A la tarda a la Sala Polivalent de l’Estartit s’hi representarà ‘La meva dona és lampista’. Una obra de Daniel Marcos a càrrec de la companyia Penjats pel Teatre que també es podrà veure al Cine Petit de Torroella el diumenge 13 de març.

Més enllà d’aquestes tres activitats la Biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit ha organitzat una ‘Hora del Conte’ especial sota el títol ‘Contes per la igualtat’. Serà a les 11.00.

Sopar de dones i un mes ple d’activitats al municipi

I el propi dia de la Dona Treballadora, el dimarts 8 de març, s’ha organitzat el tradicional Sopar de Dones. Serà a la Sala Polivalent organitzat per MankiBand i Dones al Poder.

A Torroella de Montgrí també s’ha organitzat un ampli ventall d’activitats del dia de la dona que sota l’epígraf ‘Temps de dones’ s’allargaran fins el 20 de març amb exposicions, xerrades i teatre entre d’altres.

 

Consulta totes les activitats del ‘Temps de dones’ a Torroella de Montgrí i l’Estartit