L’Estartit celebrarà el Carnaval menjant sardines i explicant contes

Carnaval de l'EstartitL’Estartit celebrarà el Carnaval menjant sardines i explicant contes. Són les dues activitats al poble de la programació carnavalesca del municipi que omplirà el cap de setmana de disfresses, màscares i disbauxa.

Dissabte, a la Biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit, el bibliotecari, Jordi Garolera, explicarà contes de Carnestoltes i diumenge hi haurà la tradicional sardinada popular. Serà a les 12.30 a la Plaça del Port amb taules i cadires i servei de bar. Organitzada per la Confraria de Pescadors de l’Estartit, l’EMD, l’Associació Cultural i Gastronòmica de Sant Miquel de les Medes, l’Associació Bell Racó i el CN Estartit; la sardinada té un preu de 2 euros.

 

Dissabte, animació a Torroella i ‘photocall’ caranavalesc

A Torroella de Montgrí, per la seva banda, els actes de carnaval es viuran dissabte amb l’animació d’’Un parell de nassos’ a les 11:30 a la plaça de la vila; una cercavila pel centre del poble amb els Grallers del Montgrí a les 17.00 i un ball de Carnaval amb el grup Blackiss a les 18.00 a la plaça de la vila. Una hora més tard, a les 19.00, l’Espai Ter l’obra d’humor ‘Tenors’.

Més enllà d’aquestes activitats també s’ha organitzat un photocall de Carnaval on es sortejaran tres càmeres tipu ‘instantmini’ entre les persones que posin disfressades. El fotoreclam estarà a la Plaça Mestre Pere Rigau tot el cap de setmana a partir de divendres a les 16.00.

 

Més informació: 

Programa del Carnaval de Torroella de Montgrí i l’Estartit
Bases del ‘photocall’ de Carnaval