Ampliació de la recollida selectiva comercial durant els mesos de temporada alta

Coincidint amb l’inici de la temporada alta turística el proper 1 de juny i fins el 30 de setembre s’amplien les freqüències de recollida selectiva comercial a l’Estartit.

També, en el marc dels esforços de comunicació per a millorar el reciclatge al poble l’Estartit participa en la campanya ‘Banderes Verdesd’Ecovidrio, amb visites a comerços amb l’objectiu de fomentar la recollida de vidre comercial.

Cubells gratuïts per fer la recollida selectiva comercial

Els comerços poden disposar de cubells nous i gratuïts per la recollida del residu comercial. Aquests es poden sol·licitar a través de la Seu Electrònica municipal o presencialment a les Oficines de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí o l’EMD de l’Estartit.

La recollida de residus comercials a l’Estartit es fa pel sistema de porta a porta i està prohibit utilitzar els contenidors de la via pública, que són per a llençar els residus domèstics.

Freqüència de recollida selectiva comercial 

Les freqüències de recollida selectiva comercial són les següents: 

  • Paper/Cartró: dilluns, dimecres, divendres i dissabte abans de les 08h
  • Envasos: dilluns, dimecres i divendres a partir de els 22h
  • Vidre: dimarts, dijous i diumenges abans de les 08h
  • Orgànica: cada dia a partir de les 22h

Hi poden haver alguns carrers, com el Santa Anna, amb excepcions que es comunicaran degudament

Aquest any també s’ha incrementat la recollida de paper/cartró dos dissabtes previs a Setmana Santa, i vidre dos diumenges la primera quinzena de setembre.


MÉS INFORMACIÓ