La Llongada obre el procés d’inscripció per a les activitats de suport i reforç al currículum escolar el 15 de setembre.

 

L’Espai sociocultural de La Llongada obrirà les inscripcions per les activitats de suport i reforç al currículum escolar el pròxim 15 de setembre.


El curs engegarà l’1 d’octubre i s’allargarà fins al dia 31 de maig. Entre les activitats que s’ofereixen hi ha la d’estudi i reforç educatiu creatiu i l’esplai dels divendres. En la primera de les activitats, es formaran dos grups, un de cicle inicial amb 20 places dilluns i dimecres de les 16.30 a les 18.30 i un de cicle mitjà i superior de 20 places que es farà el dimarts i dijous de les 16.30 a les 18.30. Els divendres es farà l’espai de lleure per a les 20 primeres places. Totes les activitats es duen a terme al local de La Llongada, ubicat al carrer església 84.

El preu d’aquestes activitats és de 15 euros al mes i les famílies que ho necessitin poden optar a una beca.

La inscripció s’obrirà a partir del 15 de setembre a la seu de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit de 09 h a 14 h i a partir d’aquesta mateixa data es podrà presentar la documentació per optar a una beca.

Tres dissabtes d’activitats gratuïtes

Més enllà de l’espai de reforç a l’estudi i l’espai de lleure s’organitzaran tres dissabtes d’activitats familiars gratuïtes i obertes a tothom. Són l’11 de novembre, el 3 de febrer i el 13 d’abril de 10 h a 13 h amb reserva prèvia a través del correu electrònic espaidelleureestarti@totoci.net.

Avui dimecres hi ha organitzada una reunió informativa per a les famílies interessades en les activitats de la Llongada. S’ha programat per les 16.30 h al Pati de l’Escola Portitxol.


MÉS INFORMACIÓ

Full d’inscripció a les activitats de La Llongada -> Cal portar-lo omplert a la seu de l’EMD a partir del 15 de setembre.