L’Estartit entra al Toc de Queda Nocturn

Església de l'EstartitEl Govern prorroga les mesures contra la Covid-19 14 dies més i inclou Torroella de Montgrí i l’Estartit a la llista de municipis amb Toc de Queda nocturn

La pròrroga de les restriccions vigents fins ara manté la limitació de trobades privades a 10 persones, els aforaments restringits a l’hostaleria, esport i cultura i el tancament de l’oci nocturn almenys fins el 22 de gener.

 

 Més d’un centenar de municipis amb cobrefoc

El TSJC ha validat el manteniment de les restriccions a la interacció social com també el Toc de Queda nocturn entre la 1 i les 6 de la matinada. Un cobrefoc que s’imposa a 123 municipis del país entre ells Torroella de Montgrí, que forma part dels sis nous municipis que tindran aquesta mesura, que entrarà en vigor divendres.

La restricció de la mobilitat nocturna s’aplica als municipis amb més de 10.000 habitants i una incidència acumulada a set dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.

Si és indispensable circular durant el Toc de Queda és recomanable portar a sobre el Certificat d’Autoresponsabilitat indicant la causa justificada per trencar el cobrefoc.

Es mantenen els aforaments restringits

Pel que fa a les mesures que es mantenen hi ha el tancament de l’oci nocturn i els aforaments limitats a l’hostaleria, comerç, cultura, esport i cerimònies religioses.

Concretament del 50% a l’interior de bars i restaurants i esport a l’interior i del 70% en comerços, activitats esportives a l’aire lliure, cultura i cerimònies religioses.

 

Més de 986 casos per cada 100.000 habitants a Torroella i l’Estartit

Amb les darreres dades fetes púbilques per Salut, Torroella de Montgrí i l’Estartit tenen 986 casos per cada 100.000 habitants, un índex de rebrot supera els 2.900 punts i la velocitat del virus és de 2 RT.