L’Estartit acull una nova jornada del VI Tour Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de 2024. Aquesta serà la segona edició que el tour aterra a les comarques gironines i és el tercer torneig del Tour d’Handbol Platja d’aquesta temporada, una modalitat esportiva que fomenta l’espectacle i la diversió, tant per participants com per espectadors.

El torneig, organitzat pel Club Handbol Montgrí i l’Handbol Platja Nordest, comptarà amb 85 equips repartits en 4 equips mixtes, 34 equips femenins i 50 equips masculins de categories aleví mixte, infantils, cadets, juvenils i sèniors. Aproximadament hi haurà uns 800 jugadors i jugadores a la platja disputant els diferents partits que s’han organitzat.

Accessibilitat, allotjament i promoció turística

En l’edició del 2023 els organitzadors i participants, van valorar molt positivament l’accessibilitat a la platja, les característiques de la sorra, així com l’oferta d’allotjament, gastronòmica i comercial.

Amb aquest torneig, es vol donar a conèixer el handbol platja, una modalitat poc coneguda a les nostres comarques, els clubs i el nostre entorn.

Aquest torneig encaixa a la perfecció amb l’estratègia de la destinació Torroella – Estartit – Illes Medes, promocionant activitats de turisme esportiu i alineats amb la política de sostenibilitat  i amb la promoció econòmica local.