SWIM NO LIMITS desembarcarà a l’Estartit el dissabte 1 d’octubre

 

 

El conegut circuit Swim No Limits ha escollit l’Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1300 nedadors d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa i que celebrarà la festa final el dissabte 1 d’octubre en la localitat gironina.

 

De la mà de Free Strokes i amb la col·laboració del municipi s’espera que prop de 400 esportistes es desplacin a aquest lloc icònic de la Costa Brava per participar de les diferents distàncies i modalitats que ofereix l’organització que va des de les populars travessies de 5700 i 2500 metres o les curses solidàries infantils o de relleus, que destinen la recaptació íntegra en la lluita contra el càncer infantil de la mà de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Els participants tindran l’oportunitat de nedar en les cristal·lines aigües del Mediterrani gaudint d’una de les reserves marines més antigues d’Europa. Aquest fet singular juntament amb l’ambient festiu popular que acompanya el circuit arreu de Catalunya, són els ingredients millor valorats pels adeptes a la natació i concretament a les aigües obertes.

 

Jordi Gillué, responsable de Free Strokes i director tècnic, comenta que: “Swim No Limits no podia tancar aquesta temporada en un millor escenari. L’Estartit-Medes té tots els al·licients que busca el nedador popular: Uns espais ideals per a fruir de les aigües obertes, combinat amb una gran oferta gastronòmica, turística i cultural. No es pot demanar més

 

Les proves s’iniciaran puntualment a les 8:30 del matí i a les 12 h començaran les curses solidàries infantils i de relleus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació; https://swimnolimits.com/travesias/estartit-illes-medes/