Presentació del projecte “Eines d’Ecoguiatge” de Sub Costa Brava

La presentació ha tingut lloc avui dimarts 7 de setembre al Club Nàutic Estartit

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i el President de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, han assistit aquest matí al Club Nàutic Estartit a la presentació de les EINES D’ECOGUIATGE, projecte de busseig sostenible de Sub Costa Brava.

Amb la creació d’aquest paquet d’eines pedagògiques per a l’ecoguiatge del busseig i snorkeling es vol facilitar als centres d’immersió l’establiment d’uns estàndards comuns i de qualitat, i donar valor afegit a l’snorkeling com activitat de descoberta del medi marí, tot promovent la sostenibilitat de les activitats.

El projecte contempla també la realització de xerrades en centres educatius del territori GALP Costa Brava així com formació per als monitors per que puguin treure el màxim rendiment a les eines pedagògiques.

L’objectiu final és minimitzar l’impacte de l’activitat de busseig en els hàbitats d’interès pesquer, potenciar les bones pràctiques entre professionals i usuaris, i vetllar per a la protecció del patrimoni natural marí, així com donar a conèixer la relació entre aquest i l’activitat dels centres d’immersió.

El projecte inclou tot l’àmbit territorial Costa Brava i més de 50 centres d’immersió i està cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) – GALP Costa Brava “

Notes de premsa Costa Brava Sub:
Impulsen un paquet d’eines pedagògiques per l’ecoguiatge de l’ecobusseig i l’esnorkel
S’entreguen les maletes d’eines d’ecoguiatge als centres d’immersió