Convocatòria pública de subvencions per a material escolar

Informa’t sobre la convocatòria pública de subvencions per a material escolar, pel curs 2021-22

Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions amb una ajuda per material escolar per a famílies empadronades a Torroella de Montgrí i l’Estartit, amb vulnerabilitat econòmica i que tinguin infants que cursin estudis de primària (De P-3 a 6è) a les escoles CEIP Guillem de Montgrí, CEIP Portitxol, Escola Sant Gabriel i estudis de secundària obligatòria (ESO) a l’Institut Montgrí i l’Escola Sant Gabriel, que compleixin els barems econòmics i les condicions establertes en la present convocatòria.

L’import de les subvencions per material escolar serà de 50 € o 25 € en funció del llindar econòmic establert, fins que s’exhaureixi la dotació pressupostària de 6.000 €.

Les famílies interessades poden presentar les seves sol·licituds des del 26 d’agost al 26 de setembre a la seu electrònica municipal o bé a l’OIAC de l’ Ajuntament de Torroella de Montgrí o l’ EMD l’Estartit.

👉 Consulteu els criteris per a la concessió de la subvenció i la documentació requerida a: Convocatòria pública subvencions per a material escolar 2021-2022