Agraïment a l’esforç de tots els implicats en el festival Ítaca i celebració de Sant Joan

L’Estartit ha viscut uns dies intensos de celebració. La revetlla de Sant Joan i les tres nits dels concerts del Festival Ítaca, a més de la resta d’activitats que s’han desenvolupat a la nostra vila, han portat gent d’arreu als nostres carrers, places i platges.

Després d’aquests dies de celebració, des de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit volem agrair a tota la brigada municipal, al personal de la Policia Local i al servei de neteja de l’empresa concessionària Urbaser i personal de l’unitat operativa de manteniment i serveis de neteja municipal de l’ajuntament de Torroella de Montgrí, tot l’esforç i implicació que han mostrat per mantenir l’Estartit en les millors condicions i sense cap incidència rellevant.

Aprofitem per felicitar-los per la gran feina feta i estenem l’agraïment a totes les persones i entitats que han contribuït a fer-ho possible. Gràcies Festival Ítaca, Link Produccions, Flock Drone Art, Personal de l’EMD de l’Estartit,  Wolf Control, Flama del Canigó, Els Pirat’s del Foc, Colla gegantera de La Bisbal,  Colla gegantera Xiscu i Remei de l’Estartit i Colla Castellera de Figueres.

Moltes gràcies a tots.