Acord entre UE L’Estartit i Rosa dels Vents per potenciar el futbol femení

El camp municipal de futbol de l’Estartit ha acollit, aquest dissabte 6 de maig a la tarda, la presentació dels equips i les noves equipacions de futbol femení de la Unió Esportiva l’Estartit.

Amb aquest acte es donava a conèixer l’acord entre l’entitat estartidenca UE l’Estartit i l’empresa Rosa dels Vents, que esponsoritzarà els equips durant els pròxims tres anys.

El president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, ha manifestat una gran satisfacció perquè “la suma dels actors ajudarà a garantir la permanència i creixement de la UE l’Estartit“, i amb la incorporació de l’empresa Rosa dels Vents, i el llarg recorregut de trenta anys de futbol femení a l’Estartit, “ens assegurem que l’esport femení de casa nostra agafi una major rellevància”.

Paral·lelament, Rosa dels Vents ha anunciat que a finals d’estiu iniciaran, en col·laboració amb la UE l’Estartit, club íntegrament femení, un Campus de futbol femení d’alta tecnificació esportiva.
L’activitat estarà dirigida per entrenadors/es titulats, amb la participació del director esportiu de la UE Estartit (entrenador del primer equip) i altres entrenadors del club, i comptarà amb la visita i participació de la futbolista del primer equip del Futbol Club Barcelona, Laia Codina. A més, també es faran activitats nàutiques i esportives. El Campus es realitzarà a la casa de colònies Marcel Maillot de l’Estartit i està dirigit a nenes i noies d’entre 8 i 16 anys.

 Ferrer ha destacat que el fet que el Campus de tecnificació de futbol femení s’instal·li a l’Estartit, i tingui la voluntat de consolidar-s’hi, fa que el futbol femení de l’Estartit també adquireixi major importància en el mapa de l’esport femení.