Escola Portitxol

Escola Portitxol

L鈥橢scola Portitxol es va inaugurar el setembre de 1991. La construcci贸 s鈥檕rganitza amb un espai central -amb pati- que funciona com a punt de relaci贸, vorejat d鈥檜na porxada que serveix d鈥檃cc茅s a les aules.

Les infraestructures de l鈥檈scola es van completar l鈥檕ctubre de l鈥檃ny 2000, quan es va inaugurar la sala polivalent per fer-hi educaci贸 f铆sica, psicomotricitat i altres activitats i celebracions escolars. Entre ambdues construccions hi ha un pati gran amb pista poliesportiva, de minib脿squet i jocs infantils.

El curs 2008-2009 el Departament d鈥橢ducaci贸, per donar cabuda a tot l鈥檃lumnat, 聽va instal路lar un m貌dul prefabricat a la sortida a la pista que disposa de dues aules, dos lavabos i un despatx.

A l’escola es cursen el segon nivell d鈥橢ducaci贸 Infantil- P3, P4 i P5- i els sis nivells d鈥橢ducaci贸 Prim脿ria.

En un inici la capacitat era per a un centenar d鈥檃lumnes, actualment hi encabim de 200 a 250 alumnes. Estem pendents d鈥檜na ampliaci贸 del centre escolar.

L’Escola Portitxol 茅s una escola p煤blica, catalana, democr脿tica,聽 laica i聽 pluralista, no sexista, oberta i acollidora de la聽 diversitat social i cultural.

L鈥檕bjectiu principal 茅s donar una educaci贸 integral al nostre alumnat vingui d鈥檕n vingui, tot cercant el desenvolupament en els聽diversos 脿mbits: f铆sic, intel路lectual, 猫tic, social i art铆stic considerant el conjunt de capacitats i potencials de cada alumne/a.

El nostre Projecte Educatiu de Centre es desplega amb diferents Projectes Pedag貌gics que es porten a terme cada curs. Entre ells el Projecte interedats i el Projecte de coneixement de l鈥檈ntorn natural, social i cultural de l鈥橢startit, han estat reconeguts pel Departament d鈥橢ducaci贸 com a Projectes d鈥檌nnovaci贸 Educativa.

Els trets diferencials de l鈥檈scola s贸n la seva harmonia en la conviv猫ncia de l鈥檃lumnat i la forta vinculaci贸 amb l鈥檈ntorn i el mar.

DADES DE CONTACTE

  • Carrer: c/Roca Maura 15, 17258 L’Estartit
  • Tel猫fon:聽 972 751 447