Espai Públics

 • Plaça de la LLevantina

  Davant l’Oficina de Turisme de l’Estartit just en el mig del passeig Marítim aquesta plaça és escenari de moltes propostes culturals que es fan a l’Estartit: sardanes, havaneres, activitats esportives d’estiu, cinema, espectacles de màgia entre altres.

 • Plaça de l'Església

  Al bell mig del poble, la plaça de l’Església es el punt més emblemàtic de les festes locals més senyalades, Festa de la Mare de Déu del Carme, la Festa Major de Sta Anna i la de Sta. Llúcia. És també escenari de moltes de les activitats d’estiu que organitza l’Àrea de Turisme i altres vinculades als festivals que al llarg de l’any tenen lloc a l’Estartit.

 • Plaça Jacques Cousteau

  Aquesta plaça és un dels espais més amplis públics de l’Estartit i connecta amb la part nord de l’Estartit. Per les seves característiques i situació es el lloc ideal com a punt de sortida i arribada de cercaviles, correfocs i altres manifestacions culturals i populars, sobretot per l’aforament que permet.

 • Passeig del Molinet

  El Mirador del Molinet és un espai dels més concorreguts durant tot l’any. Les Illes Medes, el Cap de la Barra ofereixen unes vistes extraordinàries que fan que valgui molt la pena aturar-s’hi i contemplar el mar.