COMUNICAT sobre les subvencions a entitats de cultura, esports i educació

 

Cada any l’EMD de l’Estartit atorga subvencions a les entitats locals de cultura, esports i educació. Enguany, els tràmits administratius s’han allargat, i per això des de l’equip de Govern de l’EMD de l’Estartit entenem el malestar que ens han fet arribar les entitats.

En aquest sentit, estem treballant amb la màxima celeritat per tal de resoldre la situació i us volem explicar els tràmits que han tingut lloc els darrers dies per tal que totes les entitats puguin rebre la bestreta tan aviat com sigui possible:

  • El dia 14 d’octubre es varen lliurar els informes oportuns per justificar la concessió de les subvencions del 2022 a les entitats culturals, esportives i educatives.
  • Hi ha consignació pressupostària suficient al Pressupost General de l’EMD per a l’exercici 2022 per fer front a les subvencions atorgades
  • El President de l’EMD ha signat, en data 27 d’octubre, el Decret de Presidència 2022000752 corresponent al pagament de la bestreta del 50% del total de totes les subvencions atorgades a cadascuna de les entitats que varen presentar-se a la convocatòria.

 

Per tant,  l’EMD de l’Estartit respectarà els compromisos adoptats en el decret de Presidència i farà efectiu el pagament en la major brevetat possible.

Lamentem les molèsties i inconvenients que hagi pogut suposar aquest endarreriment. Ens posem a disposició de les entitats culturals, esportives i educatives locals per a qualsevol aclariment que sigui necessari i per ajudar en allò que ens sigui possible.

 

Moltes gràcies.